Firming Perfector Serum & Firming Therapy Moisturizer er fyldt med de bedste grønne, naturlige skønhedsforstærkere, der plejer din hud med optimal effekt.

Firming Therapy Moisturizer er bl.a. rig på blødgørende, nærende mango-smør, der virker fugtbevarende for huden. Broccoliolie, der trænger hurtigt ind og efterlader huden med unik glans fra oliens rige erucin-fedtsyre. Avocadoolie, der plejer tør og dehydreret hud – og gør den blød og smidig – og ekstrakt fra vores stjerneingrediens acaibærret, som beriger huden med antioxidanter.

Firming Perfector Serum er blandt andet skabt med avocadoekstrakt, som er rig på fugt og umættede fedtsyrer, der blødgør tør hud. Spinat-ekstrakt, som er fyldt med vitamin A, E, C og K og mineraler, der virker genoplivende på hudens vitalitet. Og grønkålsprotein – pakket med vitamin A, E og C, som øger fugtbalancen og kollagen-produktionen. Det koncentrerede serum indeholder også tranebærekstrakt, der beriger med C-vitamin – og acaiolie, som giver huden et revitaliserende løft med vitaminer, mineraler og fedtsyrer omega 6 & 9.