HANDELSBETINGELSER

PRAKTISK INFO

DIANA
Østergade 13, th
7500 Holstebro
Kontakt : 40 20 86 46 / mail@klinikdiana.dk
CVR : 38 35 02 85

BESTILLING ONLINE

Når du bestiller varer via www.klinikdiana.dk, er ordren et bindende tilbud om at købe produkter i henhold til understående handelsbetingelser. Du vil inden du godkender/betaler din ordre, have mulighed for at ændre eller slette produkter du har lagt i indkøbskurven samt ændre de oplysninger, du har angivet i forbindelse med dit køb. Din ordre er ikke afsendt eller bindende, FØR du har trykket “betal beløb”.

DIANA sender dig en elektronisk ordrebekræftelse som godkendelse for dit køb. Ordrebekræftelsen indeholder ordrenummer, navn, adresse, leveringsadresse, betalingsmåde, specifikation af de bestilte produkter og den samlede pris inkl. eventuelle leveringsomkostninger.
DIANA modtager en digital kopi af alle ordrer, men det anbefales, at du selv printer ordrebekræftelsen ud, da den indeholder væsentlige oplysninger om salget.

Når du modtager ordrebekræftelsen på din mail, anbefales det, at du gennemgår den og straks kontakter DIANA, hvis du mener, den indeholder fejl eller uoverensstemmelser, idet DIANA ekspederer ordren umiddelbart efter ordremodtagelsen.

Ordrebekræftelsen er samtidig relevant, hvis købet fortrydes, eller hvis du har indsigelser til dit køb. Endelig aftale er indgået, når ordrebekræftelsen er afsendt fra DIANA, og aftalen omfatter de produkter, der står i ordrebekræftelsen.

PRISER OG BETALING

Prisen for et produkt er den pris, der på tidspunktet for bestillingen er angivet på www.klinikdiana.dk. Der tages dog forbehold for trykfejl og udsolgte varer. Prisen for eventuel levering er angivet på din ordre, og den samlede pris for din ordre fremgår af ordrebekræftelsen.
Priserne ved hvert produkt er angivet i danske kroner inkl. moms, men ekskl. leveringsomkostninger. Det er muligt at betale med Dankort, VISA-Dankort, Mastercard, VISA, VISA Electron, Maestro og mobilepay. Ved betaling opkræves et transaktionsgebyr svarende til satserne fastsat af NETS Danmark A/S.

DIANA trækker først beløbet fra din konto, når den respektive ordre er klar til afsendelse. Når transaktionen er gennemført, vil det fremgå af din konto. Ved betaling med betalingskort sendes dine oplysninger direkte og SSL-krypteret til DIANAs betalingsudbyder. DIANA har dermed ikke adgang til dine betalingsoplysninger.

LEVERING

Ved køb over 500 kr er der fri fragt for pakker  i DK. Forventet leveringstid er ca. 2-4 hverdage regnet fra ordrebekræftelsens dato. DIANA bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Forsendelsen leveres med GLS til den nærmeste pakkeshop til den adresse der indtastes under leverings adresse. Evt leveringsomkostninger forbundet med dit køb fremgår af din ordre samt ordrebekræftelse, og vil blive opkrævet sammen med din betaling for det købte.

7 DAGES FORTRYDELSESRET

Du har ret til at fortryde dit køb indtil 7 dage efter, at du har modtaget det købte.

Du kan fortryde købet af et produkt ved:
– at give DIANA besked om dette og returnere produktet inkl kopi af ordrebekæftelse.
– du kan IKKE fortryde et køb ved blot at nægte at modtage varen uden samtidig at give os tydelig besked herom.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 7 dage efter modtagelsen af varen. Meddelelsen skal skrives til :  mail@klinikdiana.dk

Hvis du fortryder købet, skal varen tilbageleveres til:

DIANA
Østergade 13, th.
7500 Holstebro

Det anbefales, at du gemmer kvitteringen eller dokumentationen for, at du har afsendt din mail samt det købte.

Du skal sende din ordre retur senest 7 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde et køb. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder et køb.

RETURNERING

Der skal vedlægges en kopi af kvitteringen for køb af produktet. Ved tilbagelevering skal du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket, så vi modtager produktet i samme stand som den er købt. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varen, indtil vi modtager den. Ved mangelfuld emballering kan det medføre at dine rettigheder bortfalder. Det produkt, du returnerer, skal være i samme stand som ved modtagelsen.

OBS – Varer undtaget fortrydelsesretten:

Nogle varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten heriblandt:
– Levering af varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor emballagen er blevet brudt efter leveringen.

Da der er tale om hudplejeprodukter, mister du således din fortrydelsesret, hvis du bryder emballagen eller tager produktet i brug, da varen derfor af hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Hvis du fortryder dit køb får du de penge retur, du måtte have betalt for produktet eksklusiv eventuelle omkostninger ved forsendelse, så snart DIANA har haft lejlighed til at undersøge det returnerede produkt. Du modtager pengene senest 14 dage efter modtagelsen.

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning.

I tilfælde af en værdiforringelse af produktet, som du hæfter for, fratrækkes det købsbeløbet.

REKLAMATION

Når du modtager dit produkt/produkter, skal du straks foretage en undersøgelse af det købte, herunder nøje efterse det leverede for at konstatere, om det har fejl eller mangler. Du kan klage til DIANA indenfor to år efter modtagelsen af det købte, hvis såfremt der er fejl eller mangler. Du skal dog altid huske at klager rimelig kort tid efter, at du har opdaget fejlen eller manglen.

GAVEKORT

Gavekort er gyldig i 2 år.

PERSONLIGE OPLYSNINGER

Ingen personlige oplysninger, der registreres hos DIANA bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. De er kun tilgængelig for betroede medarbejdere hos DIANA.

Kreditkortoplysninger formidles via DIANA til PBS på en sikker og krypteret SSL- forbindelse. DIANA har dermed ikke adgang til dine betalingskortoplysninger.