DIANA –  økologisk velvære

Hos DIANA udføres alle ansigts- og kropsbehandlinger i de økologiske produkter fra Rudolph Care, fordi det er det bedste for dig og din hud. Det betyder du er helt fri for parabener, hormonforstyrrende stoffer, syntetiske parfumer og farvestoffer og ikke mindst allergifremkaldende ingredienser, når du får en lækker behandling.

I alle behandlinger, som indeholder massage, lægges der stor vægt på ro og ikke mindst nærværet, når du skal forkæles med en ansigtsbehandling eller kropsbehandling. Den afstressende effekt, som disse behandlinger også giver, skal være en naturlig del af oplevelsen.

Du skal gerne gå herfra med følelsen af du har fået opladet dit mentale batteri, når du har fået en længere behandling.

For at kunne tilbyde dig disse afstressende rammer er klinikkens tlf. på lydløs og butikken er lukket. Det betyder helt konkret, at der er 100 % behandleropmærksomhed med fokus på dig og KUN dig.

På denne måde sikre jeg mig, at du får den optimale behandling med 

100 % ro, velvære og nærvær – præcis som du fortjener.

Det er derfor kun muligt at komme ca. 10 min før sin bestilte tid, og her er du velkommen til at nyde en kop økologisk the og sunde snacks, mens du venter i de hyggelige omgivelser. Hvis det er første gang, du skal have en ansigtsbehandling hos DIANA, skal du gerne bruge et par minutter på at udfylde et hudanalysekort.

AFBUD – husk at afbestille din behandling senest 24 timer før, hvis du skulle blive forhindret. Indenfor 24 timer, er det ikke længere muligt at aflyse online, men derimod på tlf. svarer 40208646 eller mail@klinikdiana.dk

* Ved aflysning samme dag eller udeblivelse opkræves den fulde pris for den aftalte behandling.

* På klinikken og i butikken modtages kun betaling med dankort (alle betalingskort) og mobilepay.