Velvære behandlinger

RYGMASSAGE

30 min. / 350,-

For dig, som har brug for at mærke, hvordan spændinger og hverdagens stress løsner sig.

– inkl. nakke- og skuldremassage. (Tillæg: 15 min. hovedbundsmassage + 150,-)

KROPSMASSAGE

60 min. /650,-

For dig, som har brug for at koble helt af med 100 % forkælelse. Massagen øger blodcirkulationen samt energiniveauet, de blidere tag er afstressende og muskelafspændende.

– inkl. fod- og håndmassage. (Tillæg : 10 min. hovedbundsmassage + 150,-)

MASSAGE TIL BØRN (6-13 år)

30 min. / 300,-

Et lille pusterum til dit barn i en travl hverdag.
Børn har bestemt kun glæde af massage. Dit barn vil opleve en skøn og blid massage, hvor de netop kan mærke roen og ikke mindst den afslappende effekt fra den afstressende musik og varmen fra briksen.

– inkl. hovedbundsmassage

Rudolph Care har udviklet disse 3 eksklusive og helt unikke signatur behandlinger.

Det er hver især en personlig, nærværende og sanselig behandling, hvor simple, men effektive metoder forenes med de økologiske og milde produkter fra Rudolph serien. Tilsammen skabes en helt unik synergi, som giver ro, velvære og balance til både krop og sind.

Behandlingerne er udviklet af Andrea Rudolph selv i samarbejde med en kosmetolog, samt en fysioterapeut og zoneterapeut. Ved Mama Care har der også været en jordemoder med til at skræddersy behandlingen for at imødekomme de særlige behov kroppen har under en graviditet.

RUDOLPH FACIAL CARE  – SIGNATURBEHANDLING

90 min. / 1200,-

En yderst omsorgsfuld og nærværende luksus ansigtsbehandling, som forener krop og sind i sit holistiske udgangspunkt. Der behandles blandt andet med zoneterapi, akupressur, kraniosakralterapi og dybdegående bindevævsmassage i ansigtet, på arme og decolté. På denne måde arbejdes der i dybden for at fjerne spændinger og stress i muskulaturen, imens at blodtilførslen bliver styrket og ophobede affaldsstoffer udskilles.
De certificerede økologiske naturolier og cremer fra Rudolph, er helt fri for skadelig kemi. De vil nænsomt, men effektivt øge hudens smidighed, fugtighed, blødhed og fasthed, mens sanserne forkæles med duftnoter fra bl.a. hvid jasmin, fersken og melon blomst.
Behandlingen vil føles for dig som én lang og dybdegående afspændende massage af ansigt, hals, bryst, nakke, hovedbund, arme og fødder. Dette er virkelig en luksus behandling ud over det sædvanlige.

For at du opnår den optimale effekt af denne behandling anbefaler jeg, du sætter mindst 2 timer af i kalenderen til denne “mig-tid”. Når behandlingen er færdig efter 1,5 time – så ved du hvorfor 🙂

RUDOLPH MAMA CARE – GRAVIDBEHANDLING

90 min. / 1200,-

En sanselig og nærværende gravid- og efterfødselsbehandling, som absolut er ud over det sædvanlige. Her vil hele kroppen, ansigtet, hovedbunden og ikke mindst sindet stimuleres. Behandlingen er skræddersyet til gravide og udviklet i tæt samarbejde med en jordemoder og fysioterapeut for at afdække og imødekomme de særlige behov kroppen har under en graviditet. Der arbejdes med lymfe drænage, zoneterapi og skønne massageteknikker, som afspænder og afstresser din krop OG dit sind. Blide og milde strygninger sætter gang i kærlighedshormonet, oxytocin, som styrker båndet mellem mor og barn og øger evnen til at kunne give omsorg og nærvær. De certificerede økologiske naturolier og cremer fra Rudolph, er helt fri for skadelig kemi. De vil nænsomt, men effektivt øge hudens smidighed, blødhed og fasthed, mens sanserne forkæles med milde duftnoter fra bl.a. hvid jasmin, fersken og melonblomst.
Behandlingen vil føles som én lang dybdeafspændende massage, der vil afstresse dit sind og få din krop helt i ro.

OBS: Behandlingen gives fra 12. uge og helt til du er højgravid, eller gået over tid. Du ligger på en special gravidpude, så det er muligt for dig, at ligge behageligt og slappe fuldstændig af. Behandlingen er også yderst velegnet som efterfødselsbehandling, for at komme tilbage i balance, både for krop og sind.

For at du opnår den optimale effekt af denne behandling anbefaler jeg, du sætter mindst 2 timer af i kalenderen til denne “mig-tid”. Når behandlingen er færdig efter 1,5 time – så ved du hvorfor 🙂

RUDOLPH BODY CARE – KROPSBEHANDLING

90 min. / 1200,-

En sanselig og nærværende luksus kropsbehandling, hvor hele kroppen, ansigtet, hovedbunden og ikke mindst sindet stimuleres. Der arbejdes med lymfe drænage, zoneterapi og skønne massageteknikker, som blide og milde strygninger, der afspænder og afstresser din krop OG dit sind. De certificerede økologiske naturolier og cremer fra Rudolph, er helt fri for skadelig kemi. De vil nænsomt, men effektivt øge hudens smidighed, blødhed og fasthed. Sanserne forkæles med milde duftnoter fra bl.a. hvid jasmin, fersken og melonblomst.
Behandlingen vil føles som én lang dybdeafspændende massage, der vil afstresse dit sind og få din krop helt i ro.

For at du opnår den optimale effekt af denne behandling anbefaler jeg, du sætter mindst 2 timer af i kalenderen til denne “mig-tid”. Når behandlingen er færdig efter 1,5 time – så ved du hvorfor 🙂

VELVÆRE PAKKE 1

2 timer / 1250,-

Indeholder 30 min. rygmassage og Den Ultimative Luksus behandling inkl. hovedbundsmassage.

VELVÆREPAKKE 2

2,5 timer / 1450,-

Indeholder 60 min. afstressende kropsmassage inkl. hånd-, fod- og hovedbundsmassage. Samt Luksus ansigtsbehandling inkl. retning af bryn.