Makeup

Hos DIANA forhandles og bruges MIILD, der er et helt nyt makeup mærke, som lige er blevet lanceret i april 2017. Det er 2 danske makeupartister, som står bag skabelsen af verdens første makeup, der har hele 3 certificeringer bag sig nemlig; svanemærket, allergy certified og ecocert. Produkterne er allergi venlige, indeholder lækre naturlige ingredienser og så kan man nemt lægge en utrolig smuk makeup, der holder.

Hvis du “bare” ønsker en vejledning til hvilke produkter fra MIILD, som passer til din teint, så skal du booke “vejledning” i bookingsystemet. Så sættes der 15 minutter af til du får den rigtige farve i fx pudder – denne vejledningen er selvfølgelig ganske gratis.

 

DAG MAKEUP

30 min. / 300,-

 

AFTEN MAKEUP

60 min. / 500,-

 

MAKEUP VEJLEDNING

60 min. / 500,-

Her får du en vejledning i hvilke farver der passer til din teint, men også rigtig mange gode fif til, hvordan du lægger en naturlig makeup og samtidig, hvordan du gør makeuppen mere festlig fx ved at markere dine bryn. Der tages selvfølgelig udgangspunkt i hvilke behov du har og hvad DU ønsker. Ved køb af makeup efter makeupvejledningen får du 15 % rabat på MIILD’s produkter.

 

BRUDE MAKEUP PAKKE

1100,-

 Denne pakke indeholder en prøvemakeup inden brylluppet, bryn & vipper ugen før og en flot og naturlig makeup på den store dag.